sport bidon bedrukken Kan voor iedereen leuk zijn

Uw eigen bidon, bedrukken met de merknaam en titel, billijk en snel. De bidons worden exclusief wegens u dan ook bedrukt betreffende een opdruk in 2 tot en betreffende 4 tinten, en de capaciteit van de opdruk kan zijn altijd hoog. Al van 100 stuks hebt u dan ook een bidon / drinkbus met de persoonlijk merknaam en naam.

Mocht u vragen hebben over het bedrukken over ons mooie bidon betreffende foto vervolgens kan u dan ook aanraking opnemen met onderstaand telefoonnummer of per e-mail tot bidon-betreffende-foto@prachtigkado.nl. Vragen aan bidons betreffende foto of tekst bedrukken? Bel op: 055-3602927

De sportbidon bezit ons ergonomische dop die drinken nog eenvoudiger maakt. De bidon is 100% lekvrij en all-over te bedrukken wat het een ideale reclamedrager maakt. BPA vrij.

Een ieder is ondertussen wel vertrouwd geworden met die klassieke sportbidons en heel wat bedrijven bestaan alang begonnen betreffende bidons bedrukken. Je voorbij komt ze overal alweer terugkomen. Op sportwedstrijden, wielerrondes of festivals komt men die bidons dikwijls tegen. Zo ogen deze type sportbidons gedurende een voetbalspel welhaast altijd langs dit veld teneinde een spelers over ons slokje mineraalwater te voorzien. en bestaan ze tijden wielerrondes te gadeslaan op de fietsen met de wielrenners. Men laat verder deze bidon bedrukken wegens het grote publiek het op deze event afkomt. Een reden dat die bidons zo geliefd bestaan en zo vaak aangewend worden, komt door de praktische mogelijkheden betreffende de bidons. Omdat deze bidon voorzien kan zijn aangaande ons schroefdop met afsluitbare trek dop, blijft dit drinkwater iedere keer in de bidon uithangen. Men kan gooien, fietsen en rennen betreffende deze bidon in een hand zonder het er ongewenst mineraalwater uit de bidon komt.

Bestelt u dan ook een sportbidons betreffende opdruk? Wij wensen op voorhand standaard een digitaal voorbeeld. Met een hand daarvan tonen wij alvast dit ontwerp. Na de akkoord kunnen we met een slag betreffende een definitieve opdruk.

Dit bedrukken met bidons en drinkflessen mag een omvangrijk aantal promotie momenten. Ingeval bijvoorbeeld een evenement het deelneemt met een sportevenement of mits beurs dat een sportevenement organiseert.

In ons aanbod vindt u dan ook tal betreffende drinkbussen. Kiezen vanwege de drinkbus Actifit is kiezen wegens de meest praktische dorstlessende drinkbus. De drinkfles Bobble Carry Cap kan zijn de meest read more ecologische waterfles betreffende een recycleerbare koolstoffilter.

Via hieronder formulier kunt u dan ook gemakkelijk ons belangstelling stellen aan het verkoopteam aan hiervoorgaande Sport bidon met Tacx. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u vervolgens ons reactie. Wilt u dan ook onmiddellijk een antwoord op uw vragen, neem vervolgens enigszins telefonisch contact betreffende ons op.

Naderhand vervaardigen wij een digitaal drukvoorbeeld. Deze krijg je binnen 4 uur per mail toegezonden. Na je akkoord hierop, ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je levertijd.

Behalve artikelen aangaande polyester kan zijn ons speciaal soort sublimatie ook geoorloofd voor keramiek zoals mokken. De bijzondere sublimatie-inkt is aangebracht op de mok en daarna afgebakken in ons oven. Het resulteert erin dat een inkt in dit kermaische materiaal trekt.

Geen gevectoriseerd logo? Geen nood, Maxilia regelt het voor je! Het merknaam kan in ieder willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. De ontwerpstudio tekent dit vervolgens professioneel over. En het kost niets! Vanwege de extra werkzaamheden gaat een leverdatum over de bestelling ons dag later bestaan.

Bezit u dan ook vragen over de gepersonaliseerde drinkbussen ofwel wilt u ons bidon bedrukken betreffende logo? Contacteer het, wij helpen u dan ook betreffende plezier verder.

We vervaardigen in no-time een professionele digitale drukproef en bezorgen vlug. Alang binnen 5 werkdagen na goedkeuring van een fabrieksdrukproef kan u een bidons in woonhuis hebben. Bidons bedrukken in kleine oplagen? Voor het besteld u al van 25 stuks! Weet de bidons worden vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen, voldoen aan een strenge EU gezondheidseisen en bevatten geen schadelijke stoffen bijvoorbeeld BPA.

In uw persoonlijk ‘Mijn Omgeving’ kunt u dan ook daarna uw logo ofwel tekst uploaden. Voor er gedrukt wordt ontvangt u dan ook iedere keer ons gratis digitale drukproef. Na uw goedkeuring is gestart met het bedrukken met de bidons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *